Jezelf mooi in beeld

Portretfotografie

Zorg voor een sprekende indruk!

Uitstraling

Met een mooie en unieke profielfoto word je beter onthouden en hebben mensen aan de andere kant van het scherm een beter beeld van jou

Professionaliteit

Ook zorgt het ervoor dat je dankzij het juiste portret veel professioneler overkomt op de mensen die jou voor het eerst zien op deze foto

Een goede zakelijke foto zorgt voor een professionele uitstraling

Het is tegenwoordig meer regel dan uitzondering dat het eerste contact via een social media kanaal tot stand komt. Feitelijk maak je dan je eerste indruk en die is het belangrijkste. Met een goede profielfoto zorg je voor een unieke uitstraling die bijblijft. Zorg ervoor dat je een professionele foto gebruikt in plaats van een vakantiefoto of een kiekje uit de kroeg. 

Een stijlvolle foto waardoor jouw klanten meteen zien wie jij bent; dat is de kracht van een goede portretfoto! Met name in de zakelijke markt is het belangrijk om een goede profielfoto gebruiken. Het is toch de eerste indruk die potentiële klanten van jou krijgen. Maar ook een mooi portret van jezelf of van je gezin is een geschenk voor aan de muur.

Hoe ga ik te werk

1. Afspreken

Om een goed portret te maken, neem je verschillende factoren mee in het proces. Het belangrijkste is dat jij er zo uitziet zoals jij bent. Hierbij zijn verschillende factoren van invloed. Denk hierbij aan belichting, omgeving en kleding. Het liefste maken wij portretten op locatie. Dit zorgt voor de meest authentieke uitstraling. Daarnaast kunnen wij een mini studio opzetten zodat er ook studioportretten gemaakt kunnen worden.

2. Fotograferen

Nadat we een afspraak hebben gepland, gaan we aan de slag. We kijken naar de juiste manier van fotograferen. Denk hierbij aan natuurlijk licht of juist externe belichting. Kijk snel in ons portfolio om te zien hoe jouw portret eruit komt te zien! Een portret kan zoveel meer zijn dan alleen voor een statische achtergrond. Om die reden is de keuze om te fotograferen op locatie ook een goed idee! Laat ons weten wat jouw wensen zijn en dan zorgen we ervoor dat de foto's op de juiste plek worden gemaakt.

3. Bewerken

In de nabewerking zorgen we ervoor dat de foto's er nog beter uit zien en dit is allemaal naar eigen wens. Een coole of juiste warme tint? Neutraal of juist extreem kleurrijk? Samen kijken we naar het mooiste resultaat. Hierbij begeleid je natuurlijk tijdens het proces.

4. Afleveren

Naast een op maat gemaakte shoot, werken wij graag flexibel. Wij zorgen ervoor dat jij snel je foto’s hebt en ze kunt gebruiken. Pas als iedereen tevreden is, is de klus geklaard. Zoals je in het portfolio kunt zien, hebben wij allerlei verschillende klanten voorzien van portretten. Deze ervaringen nemen wij mee in jouw shoot.

Portfolio