Jezelf mooi in beeld

Portretfotografie

Zorg voor een sprekende indruk!

Uitstraling

Met een mooie en unieke profielfoto word je beter onthouden en hebben mensen aan de andere kant van het scherm een beter beeld van jou

Professionaliteit

Ook zorgt het ervoor dat je dankzij het juiste portret veel professioneler overkomt op de mensen die jou voor het eerst zien op deze foto

Een goede zakelijke foto zorgt voor een professionele uitstraling

Het is tegenwoordig meer regel dan uitzondering dat het eerste contact via een social media kanaal tot stand komt. Feitelijk maak je dan je eerste indruk en die is het belangrijkste. Met een goede profielfoto zorg je voor een unieke uitstraling die bijblijft. Zorg ervoor dat je een professionele foto gebruikt in plaats van een vakantiefoto of een kiekje uit de kroeg. 

Een stijlvolle foto waardoor jouw klanten meteen zien wie jij bent; dat is de kracht van een goede portretfoto! Met name in de zakelijke markt is het belangrijk om een goede profielfoto gebruiken. Het is toch de eerste indruk die potentiële klanten van jou krijgen. Maar ook een mooi portret van jezelf of van je gezin is een geschenk voor aan de muur.

Hoe ga ik te werk

1. Afspreken

Om een goed portret te maken, neem je verschillende factoren mee in het proces. Het belangrijkste is dat jij er zo uitziet zoals jij bent. Hierbij zijn verschillende factoren van invloed. Denk hierbij aan belichting, omgeving en kleding. Zowel in mijn fotostudio, als op locatie maak ik portretfoto’s. Dit doe ik niet alleen voor de zakelijke markt, maar ook voor particulieren die op zoek zijn naar een prachtige herinnering voor aan de muur. Samen kijken we naar de manier waarop jij er beter uitziet dan Naomi Campbell of Brad Pitt. Om maar een paar namen te noemen 😉

2. Fotograferen

In mijn fotostudio in Leeuwarden zijn de opties om portretten te maken (bijna) eindeloos. Het kan zo makkelijk of uitgebreid als jij zelf wilt. Ook in de bewerking kan ik alle kanten op. Kijk snel in mijn portfolio om te zien hoe jouw portret eruit komt te zien! Een portret kan zoveel meer zijn dan alleen voor een statische achtergrond. Om die reden is de keuze om te fotograferen op locatie ook een goed idee! Laat mij weten wat jouw wensen zijn en dan zorgen we ervoor dat de foto's op de juiste plek worden gemaakt.

3. Bewerken

Nadat de foto's zijn gemaakt, bewerkt ik deze beelden. In de nabewerking zorg ik ervoor dat de foto's er nog beter uit zien en dit is allemaal naar eigen wens. Een coole of juiste warme tint? Neutraal of juist extreem kleurrijk? Samen kijken we naar het mooiste resultaat. Hierbij begeleid je natuurlijk tijdens het proces.

4. Afleveren

Naast een op maat gemaakte shoot is flexibele service bij mij een garantie. Ik zorg ervoor dat jij snel je foto’s hebt en ze kunt gebruiken. Pas als iedereen tevreden is, is de klus geklaard. Zoals je in mijn portfolio kunt zien, heb ik allerlei verschillende klanten voorzien van portretten. Deze ervaringen neem ik mee in het proces van jouw shoot.

Portfolio