Je auto vastgelegd

Automotive fotografie

Zorg voor een unieke herinnering aan je auto. Scroll door naar mijn portfolio of neem meteen contact op!

Uitstraling

Zorg voor een unieke uitstraling van jouw merk dankzij een vertrouwde fotografie huisstijl. Samen kijken we naar de beste strategie om een eigen look neer te zetten.

De mooiste reportage

Wanneer je een automagazine bent of organisator van een automotive event, kun je de fotografie niet vergeten. Fotografie is onvervangbaar en zorgt ervoor dat deelnemers en lezers een prachtige herinnering hebben!

Auto's en fotografie gaan hand in hand

Wanneer auto’s verkopen jouw core business is, zijn goede foto’s essentieel voor de verkoop. Hoe beter de fotografie, hoe beter je klanten kunnen zien wat ze kopen. Zeker in het online tijdperk waarin we leven worden steeds meer beslissingen online genomen voordat er fysiek actie wordt ondernomen. Natuurlijk kun je zelf foto’s maken met je nieuwe telefoon. Die zijn super goed! Maar deze foto’s redden het qua sfeer en gevoel nooit op wanneer je een professional met een goede camera en alle toebehoren inhuurt.

Ditzelfde geldt voor makers van magazines en andere content. Wanneer je verslag doet over auto’s, dan hoort daar goede fotografie bij. 

Zet deze kennis dus in om jouw onderneming te voorzien van een eigen stijl waar ze het in heel het land (of zelfs daarbuiten) ook over hebben.

Dit mag je van een automotive fotograaf verwachten

Passie voor auto’s

Het belangrijkste is natuurlijk de kennis van het fotoapparatuur, maar op de tweede plaats staat zeker een passie voor auto's. Iemand die echt gevoel heeft bij de auto en de filosofie achter de lijnen kent, zorgt voor een mooier en oprechter beeld. Daarnaast is het natuurlijk genieten om een dag te werken middenin de geuren, geluiden en het gevoel wat iedere auto met zich meebrengt!

Maatwerk

Niet alleen de locatie zorgt voor de sfeer van het beeld. Ook de manier waarop je de foto’s schieten. Met verschillende lenzen en types belichting kun je allerlei verschillende kanten op bij het vastleggen van een auto. Dit kan op allerlei verschillende locaties of tijdstippen. Mooie Nederlandse dijkjes, een ruw industrieterrein of op een speciale plek in jouw showroom; voor iedere auto is wel een mooie locatie te vinden. De nacht geeft een magisch tintje automotive fotografie. Door het gebruik van externe lichtbronnen, krijg je een soort van schilderij van jouw auto. Zo springen de mooiste details eruit.

Kennis en ervaring

Wanneer je beelden laat maken, zorg er dan voor dat je dat laat doen door een specialist. Het fotograferen van auto’s vraagt om kennis en ervaring. Je mag verwachten dat een automotive fotograaf weet hoe een vierwieler het beste tot z’n recht komt en welke omstandigheid dan ook. Of dit in een showroom of in de buitenlucht is. Om deze reden zorg ik ervoor dat wij altijd persoonlijk contact onderhouden van het begin tot het afleveren van de beelden

Snel werk

Ik wil graag dat iedereen blij wordt van een project, dus ik zorg ervoor dat de foto’s snel bij jou binnen zijn. Tijdens het hele project houden wij goed contact over het verloop, waardoor wij beide weten hoe de foto eruit komen te zien en hoe ze gebruikt worden. Ben jij als importeur, dealer, automagazine of als liefhebber op zoek naar een automotive fotograaf die jouw stijl omarmt? Neem dan snel contact op met mij! Dan kijken we samen naar jouw wensen

Portfolio