Fotografie

Op zoek naar een fotograaf? Neem snel een kijkje in mijn portfolio of neem meteen contact op!

Wat is fotografie?

‘Fotografie’ zelfst.naamw. (v.).

Uitspreken als: [fotoxra’fi]

‘De kunst om door chemische inwerking van licht op een gevoelige plaat afbeeldingen te maken.’

Je kent waarschijnlijk de term op de gevoelige plaat vastleggen wel. Dat is feitelijk wat er gebeurt wanneer je een foto maakt. Je kijkt naar het onderwerp, zorgt voor een goede compositie, drukt op de knop en het licht wordt vastgelegd op de plaat. Inmiddels is het chemische deel vervangen voor een digitale sensor en de beelden komen niet meer van een rolletje, maar staan op een kaartje ter grote van een gemiddeld vingerkootje.

Een beroepsfotograaf helpt jou groeien

Fotografie kun je op allerlei manieren inzetten. Als jij als ondernemer op zoek bent naar een manier waarop jij je webshop professioneler wilt laten ogen of als jij een profielfoto wilt hebben voor je sociale media waarmee jij nieuwe klanten verwelkomd, dan is het van belang om deze taak uit te laten voeren door een professional. Deze expertise tilt je onderneming naar een hoger niveau en dat zorgt ervoor dat jouw conversie verhoogt.

Hoe word ik een fotograaf?

Fotografie is een super makkelijk proces! Zorg ervoor dat je de duurste apparatuur koopt. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect resultaat. Zodra je deze camera uit de doos haalt, maak je de mooiste foto’s die iedereen herkent. Zeker als je alle Instagram filters uit je hoofd kent! Even zonder gekheid; als je een dure camera hebt, ben je niet meteen een goede fotograaf. Verre van zelfs. Om het complete plaatje te zien, moet je meer in huis hebben dan alleen maar goeie cameraspullen. Kennis, praktijkervaring en natuurlijk feeling spelen van een enorme rol bij de totstandkoming van een foto.

Kom je er toch niet helemaal zelf uit?

Mocht je er, ondanks alle inspanningen en uren, toch niet helemaal zelf uitkomen dan begrijp ik dat. Heb je nog steeds wel een fotograaf nodig voor je projecten? Neem dan vooral contact op! Ik kijk graag mee naar jouw vraagstuk en welk fotografische antwoord hierbij past. Als freelancer werk ik voor veel verschillende klanten. Van hogescholen tot speelgoedgroothandels, maar ook autodealers en -magazines. Hierdoor kan ik mij op veel verschillende terreinen begeven en als het op werk aankomt. Neem snel een kijkje in mijn portfolio om mijn werk te laten spreken. Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je graag kennismaken? Klik dan vooral op de knop hieronder!

Portfolio